Aankomst
Door: Sofie
Blijf op de hoogte en volg Sofie
30 September 2012 | Portugal, Olhão
Mijn avontuur in Portugal is vandaag eindelijk van start gegaan. Het werd tijd, want ik had nooit gedacht dat het vertrek zo zwaar zou worden voor mij. Eenmaal ik in het vliegtuig zat, viel er wel een hele last van mijn schouders en jaa TILKE ik heb het filmmoment gevoeld in het vliegtuig:)
Ik ben hier wel echt enorm goed onthaald, echt overdreveeeeen vriendelijk en al lekker gegeten Mmmmm. En ook mijn appartementje is dik in orde..
Ook mijn werkomgeving heb ik al bezocht. Ook dat ziet er goed uit, maar ik kon al snel merken dat het een arme buurt is,... wat ik natuurlijk ook wel verwacht had!
Een beetje rusten kan ik helaas niet, want zodadelijk vertrek ik voor een week naar Alcoutim. Daar ga ik op een soort van uitwisseling met mensen uit Servie, Albanie, Cyprus,...
Volgende week horen jullie weer van mij:)
Love you all!
30 September 2012 - 16:32
Tilke:
Vinckie!!
En hoe was het filmmoment?! Hahaha geweldig! :D
Super om te lezen dat je goed bent aangekomen!
Veel plezier volgende week! Hopelijk hebben de jogsessies een beetje geholpen!
Dikke kus!
Xx -
30 September 2012 - 18:34
Zoe:
Super dat het onthaal al is meegevallen. Raar, nu dringt het door dat Gé weg zijt een jaar :p maar Filippo en ik komen in mei ergens ;) geniet van de uitwisseling en hopelijk horen we u snel!! X -
30 September 2012 - 19:18
Loes Verkoyen:
Eindelijk, hier heb je toch lang op gewacht!!! Ik wens je heel veel geluk!! xxx -
30 September 2012 - 21:04
Mama En Papa:
Hallo lieverd,fijn te horen dat onthaal zo prima was!Je vliegt er maar dadelijk in zodat je ons volgende week veel te vertellen hebt.
Dikke kussen,papa en mama
01 Oktober 2012 - 08:04
Astrid:
hey sofie fijn dat de eerste kennismaking al is mee gevallen xxxx
01 Oktober 2012 - 10:36
Natasja:
hoi Sofie, super dat ze je daar zo goed onthaald hebben, we wensen je een superleuke ervaring en veel plezier!!! veel liefs Natasja, Ivo, Jordy, Sander en Jonas XXX -
01 Oktober 2012 - 21:24
Michelle:
Schat ben blij dit te lezen, kan al niet wachten op de rest... Veel succes en vooral genieten dikke kus X -
02 Oktober 2012 - 22:20
Anke & Michael :
Hey lieve meid!
Leuk dat je het daar al naar je zin hebt!
We missen jou al! Hihii hopelijk ga je een leuke
week te gemoed! Amuseer je en we spreken
nog met elkaar! Dikke kus...
Michael vraagt zich zelfs af of er ook jongens
lopen met een hoger score dan zijn 8,5
op 10! Hihii je kent hem hè ;):D
Dikke kus en goedenacht!
Anke & Michael xx -
03 Oktober 2012 - 12:04
Christel:
Hey Sofietje, wat fijn om te lezen dat alles zo goed is meegevallen tot nu toe! Van je mama kregen we deze site, zo kunnen we updaten :).
Hier valt alles goed mee, tis herfstweer dus heel wat graadjes verschil met jullie prachtige weer!
Geniet nog maar van je 'vakantie' met de jeugd en hou ons op de hoogte :)
Dikke knuffels, Van Alle Emmekes. -
05 Oktober 2012 - 13:15
Tante Kristel En Nonke Eddy:
Hey lieve schat,
Fijn dat alles tot nu toe zo goed verlopen is. Ik denk dat je nu na dit weekje al een serieus woordje portugees praat. Zo'n taalbad doet alleen maar goed. Geniet zoveel mogelijk van zoveel mogelijk dingen en werk ze.
Hebben trouwens je foto's op facebook gezien. Ziet er allemaal goed,fijn en gezellig uit.
Dikke kussen van ons allemaal
Tante Kristel, Nonke Eddy, Pieter en Anne -
07 Oktober 2012 - 21:46
Nonkse Rudi En Tanteke Nancy:
Dag lieve Sofie,
Vandaag ben je al een week in Portugal, eigenlijk niet te geloven dat het al een week geleden is dat je vertrokken bent.
Wat fijn te lezen dat ze je daar zo goed ontvangen hebben, dan voel je je al veel beter op je gemak denk ik hé?
Nog heel veel succes in alles wat je daar moet doen. En geniet ook van het goede klimaat, want dat gaan wij hier zo moeten missen de komende maanden :-)!!
Héél véél liefs van nonkske en tanteke! doeiiiiii!!!